ORD & TEXT och OnSpotStory lanserar innehållspaket

Få hjälp med innehållet i din guide-app

Då var hösten igång och för ORD & TEXTs del innebär den ett nytt samarbete kring innehåll och manus med OnSpotStory.

Vi har tillsammans tagit fram två paket för kunder som vill ha hjälp att skapa sitt innehåll till sin guide-app. Ibland har kunderna svårt att hinna med att göra ett bra innehåll och ibland har de kanske inte kunskaperna om hur det blir till bra app-innehåll, även om de har en intressant berättelse. Då kommer ORD & TEXT in och gör det proffsigt, engagerande och intressant.

OnSpotStory gör en guide-app som går att fylla med innehåll i form av text, bilder, filmer och ljud, kartor, spel m.m. som anpassas till varje specifikt besöksmål. Nu finns möjlighet att få hjälp med allt från att strukturera innehållet och få till en sammanhållen story till att skriva själva manuset.

ORD & TEXT och OnSpotStory lanserar två paket (ett större och ett mindre) för alla som vill att deras guide-app ska få det där lilla extra. Håll utkik för mer info snart eller hör av dig redan nu om du vill veta mer.

Läs om OnSpotStory genom att klicka på länken. https://www.onspotstory.com/