ORD & TEXT tar en paus

Nu är det klart! Den 8 april börjar jag jobba som curator för en ny utställning om Ikea i Älmhult. Det innebär att jag lägger ORD & TEXT vilande för ett tag framöver och inte kommer ta några nya uppdrag.

För ett tag sen blev jag kontaktad av Ikea i Älmhult. De sökte curators till en ny stor utställning om Ikea, och tyckte att min kompetens verkade passa dem. Min första reaktion var att jag inte behöver ett nytt jobb. Jag har det ju redan så bra i mitt företag och det går ju bra!

Jag besökte ändå Älmhult, träffade Lillian Gilmark, projektledare och fick höra mer om projektet. Sakta väcktes en nyfikenhet. Och sakta började jag tänka att företaget kan ju faktiskt vila ett tag. Det verkade som att de tänkte jobba på ett sätt som jag gillar och som kändes intressant och spännande.

Idag postade jag det påskrivna kontraktet. Nyfikenheten, viljan till spännande utmaningar, möjligheterna med att vara en del av ett kreativt, proffsigt team och att va med och berätta en intressant historia vann över tryggheten i det jag redan har.

Den 8 april börjar jag på halvtid i Älmhult. På den andra halvan slutför och avvecklar jag de uppdrag jag har just nu i företaget. I mitten av maj börjar jag på heltid med att skapa en utställning om ett av Sveriges största företag. Vilken grej!

Jag vill tacka alla kunder och samarbetsparter jag mött under de två och ett halvt år som jag jobbat i ORD & TEXT. Det har varit fantastiskt kul, lärorikt, utvecklande och spännande. Jag hoppas vi håller kontakten på ett eller annat sätt.

Bloggen här kommer säkert också vila, precis som företaget, men ni kommer även i fortsättningen hitta mig på Twitter @sofiesord, Facebook, Google+ och på mail och telefon förstås. Hör gärna av er om ni vill veta hur det går i Älmhult.

Sofie Bergkvist
ORD & TEXT

No Comments.

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)